'nsLLL<3 (¯`•¸·´¯)CeMrEcİ SiTe SaHibi(¯`•¸·´¯)
Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 28 Nerden : Cemre\\\'min o tatli kalbinden ..(: hepsiden en sevdiğin kişi : Cemre^^m Sanal Hayvan : Durumu : hepsiden kimcisin : Rep Gücü : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Çocukların Çıldırtan Soruları Perş. Eyl. 18, 2008 2:58 pm | |
| anne bu ne ? - buzdolabi yavrum . - neden ? ------------------------------ --------- anne baliklar su içer mi ? ------------------------------ --- -enişte bu ne? -çakmak (1 dakika sonra) -enişte bu ne? -çakmak -enişte bu ne? -çakmak bahadir -enişte bu ne? -gazoz kapaği -olur mu? o çakmak! ------------------------------ -------------- baliklar terler mi ? ------------------------------ ------------------------- anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mi? ------------------------------ ------------------------- -oğlum çik yukari babaannenden biraz yeni bahar iste.. (karde$ küçüktür daha 4 ya$ civari, merdivenlerin yarisinda döner ve..) -anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) oğlum eski bahar diye birşey yok sadece yeni bahar vardir -niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardir hem olmasaydi niye yeni bahar desinler ki? -öyle demi$ler i$te oğlum, o bir baharat -nasıl yani? şimdi gerçekten eski bahar yok mu? niye yok? bidi bidi bidi bidi... -(anne delirme noktasina varmak üzereyken) çik yukari babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk ------------------------------ ------------------ pirincin üzerinde neden çizgi var? ------------------------------ -------------------------- -kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -olmazsin kizim -peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? ------------------------------ ----------------------------- anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? ne zaman benim de imzam olucak? ------------------------------ ------------- -baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? -kahverengi yavrum. -peki baba, kahve ne renk? -....?! ------------------------------ --------------------- -bunu kiriyim mi? -hayir. -bunu kiriyim mi? -hayir. -bunu kiriyim mi? -hayir. -bunu kiriyim mi? -kir allahin cezasi kir. -neden? ------------------------------ ------------------------- -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil |||[bir]||| kere, helikopter! ------------------------------ --------------------- hamile |||[bir]||| kadina: sen çocuğunu niye yedin? ------------------------------ ------------------------ -anne ben babami mi daha çok seviyorum seni mi ? ------------------------------ ----------------------- -anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -ne?! -cekiyorum ama niye uzamiyo? ------------------------------ ----------------- -baba -efendim kızım (geliyor du bakalım) -akşam olunca biz uyuyoruz ya -eee? -sabah kalkacağimizi nerden biliyoruz? -! ------------------------------ ------------ -anne ne zaman olacak bu yemek -ha deyince olmuyo kizim -o zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun ------------------------------ --------------------- -topekli tacimi gordun mu? -cık. kayip mi ettin? -yook topekli(?), gordun mu? -ha evet guzelmis. -gordun mu?
ALINTIDIR | |
|